Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Mii de multumiri si Dumnezeu sa va dea multa sanatate... Sunteti o binecuvantare pentru noi, mamele tinere... sunt multe intrebari in viata noastra legate de copiii nostri si ne bucuram ca putem sa beneficiem de timpul pe care ni-l acordati scriindu-ne... Ma bucur ca v-am descoperit... pacat ca sunteti prea departe, ca ori de cate ori avem o problema sa putem sa ne consultati copiii...

M.G. - Petrosani


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Canal lacrimo-nazal obstruat

Email Imprimare PDF

Buna seara. Inca de la nastere, la primul consult de catre pediatru, mi-a adus la cunostinta ca micuta are canalul lacrimal infundat. Din ochisor scoate o secretie galbena. Mi-a prescris tratament cu Tobrex si masaj. Acum, la 6 luni, inca mai are acea secretie galbena si de o saptamana e din ce in ce mai abundenta. Mai are o vanataie micuta in partea de sus a nasului spre ochiul cu pricina.

Trebuie sa va adresati medicului oftalmolog pentru a va recomanda tratamentul local necesar. Daca secretia este galbena, abundenta, este necesar sa efectuati si o cultura din secretia oculara. Daca problema nu s-a rezolvat cu masaj, este posibil sa fie necesara o interventie chirurgicala pentru desfundarea canalului lacrimal.

 

Banner


Esti aici: Home Copii mici (1-3 ani) Sfaturi copii mici (1-3 ani) Canal lacrimo-nazal obstruat