Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Mii de multumiri si Dumnezeu sa va dea multa sanatate... Sunteti o binecuvantare pentru noi, mamele tinere... sunt multe intrebari in viata noastra legate de copiii nostri si ne bucuram ca putem sa beneficiem de timpul pe care ni-l acordati scriindu-ne... Ma bucur ca v-am descoperit... pacat ca sunteti prea departe, ca ori de cate ori avem o problema sa putem sa ne consultati copiii...

M.G. - Petrosani


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Dezechilibrare repetata la mers

Email Imprimare PDF

Buna ziua, doamna doctor! As avea si eu o intrebare pentru dumneavoastra. Am un copilas de 2 ani si 3 luni, cu o greutate de 12,5kg, alimentat la san timp de 2 ani, cu o alimentatie normala acum (mananca orice, mai putin lapte - de cand nu a mai primit piept). De aproape o saptamana am observat ca il deranjeaza talpita de la piciorusul drept. L-am masat, l-am analizat, nu avea nici o senzatie de durere, zic eu ca avea doar niste furnicaturi in piciorus. Imi arata ca avea "bubuta" la picior.
Tin sa amintesc ca este un copil foarte nazbatios, vorbeste orice, chiar mult uneori, de ma supara. Este foarte activ si nu am avut probleme de sanatate cu el.
Aseara m-am panicat vazand ca, alergand prin casa, s-a dezechilibrat, avand senzatia ca s-a impiedicat in ceva, desi nu a avut in ce. Cred ca nu a mai avut stapanire in piciorusul drept. Acest lucru s-a intamplat de cateva ori, punandu-l sa mearga dintr-un capat in altul al holului. I-am masat din nou piciorusul si nu avea nici o senzatie de durere si nici o modificare a piciorusului - sa fie umflat sau altceva. Ce se intampla? Ce imi recomandati?

Va recomand sa va adresati unui medic pediatru care sa examineze copilul. Acesta va decide daca este cazul sa faceti si un consult neurologic si unul ortopedic.

 

Banner


Esti aici: Home Copii mici (1-3 ani) Sfaturi copii mici (1-3 ani) Dezechilibrare repetata la mers