Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Va doresc sa aveti parte de aceeasi liniste pe care o avem noi ca parinti atunci cand primim raspunsurile dvs, raspunsuri care ne ajuta atat de mult!

M. - Targu-Jiu


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Greutate si inaltime sub limitele varstei

Email Imprimare PDF

Buna ziua, am un baiat de 1 an si 7 luni care are 75 de cm si 9100 gr (2700 gr. la nastere). Analizele sunt bune, nu e prea mancacios dar e foarte energic si nu e bolnavicios. Pediatra la care e inscris i-a prescris Alvytil 11 vitamine 2.5 ml/2 zi dar il agita foarte tare, nu doarme etc. si le-am intrerupt. Credeti ca e necesar sa-i dau vitamine? Si daca da, ce anume? Imi e frica sa nu-i deregleze metabolismul. Precizez ca eu am 1.60 cm si 45 kg si ma gandesc ca s-ar putea sa fie genetic. Multumesc mult.

Atat greutatea, cat si inaltimea sunt sub limita inferioara pentru varsta. Consider in primul rand ca ar fi necesar sa ii faceti unele investigatii, pentru a exclude o cauza a cresterii deficitare. Este posibil sa fie si o componenta genetica, dar trebuiesc eliminate alte cauze. Administrarea vitaminelor este bine sa se faca cel tarziu pana la ora 17.

 

Banner


Esti aici: Home Copii mici (1-3 ani) Sfaturi copii mici (1-3 ani) Greutate si inaltime sub limitele varstei