Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Mii de multumiri si Dumnezeu sa va dea multa sanatate... Sunteti o binecuvantare pentru noi, mamele tinere... sunt multe intrebari in viata noastra legate de copiii nostri si ne bucuram ca putem sa beneficiem de timpul pe care ni-l acordati scriindu-ne... Ma bucur ca v-am descoperit... pacat ca sunteti prea departe, ca ori de cate ori avem o problema sa putem sa ne consultati copiii...

M.G. - Petrosani


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Vaccinare ROR cu intarziere

Email Imprimare PDF

Buna ziua, se mai justifica injectarea unui copil de 1 an si 10 luni cu vaccinul ROR despre care eu stiam ca se face pana la maxim 15 luni? Mentionez ca nu s-a facut in intervalul recomandat intrucat copilul a fost bonav des in acea perioada.  Multumesc mult.

Puteti face vaccinarea inclusiv la aceasta varsta. De fapt este chiar indicat sa o faceti cu atat mai mult cu cat in ultima perioada au fost foarte multe cazuri de rujeola si rubeola. Nu stiu de unde aveti informatia ca vaccinul se face pana la 15 luni. Daca va uitati in carnetul de vaccinari veti vedea ca acest vaccin se administreaza si la varsta de 7 ani, respectiv in clasa I (rapel).

 

Banner


Esti aici: Home Copii mici (1-3 ani) Sfaturi copii mici (1-3 ani) Vaccinare ROR cu intarziere