Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Va doresc sa aveti parte de aceeasi liniste pe care o avem noi ca parinti atunci cand primim raspunsurile dvs, raspunsuri care ne ajuta atat de mult!

M. - Targu-Jiu


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Nou-nascuti


Schimbarea laptelui din Nan HA1 in Nan 1

Email Imprimare PDF

Buna ziua, am si eu intrebare. Cum pot sa fac schimbarea laptelui din Nan HA1 in Nan 1 si ce reactii ar putea avea? Va multumesc anticipat.

Citeşte raspunsul...
 

Constipatie la nou-nascut

Email Imprimare PDF

Buna ziua, am o fetita de 3 saptamani, greutate 3100g, alimentata artificial cu nan 1 si care a inceput sa aiba probleme cu scaunul in sensul ca are scaun doar stimulata cu supozitor cu glicerina. In plus cred ca au aparut si colici deoarece este foarte agitata si nu mai doarme. I-am dat infacol si babydrink insa nu mai mananca aceeasi cantitate de lapte dupa babydrink. As vrea sa va intreb ce as putea sa ii dau pentru constipatie si in plus ce cantitate de lapte praf ar trebui sa bea copilul pe zi. Am inteles ca exista o formula de calcul. Multumesc.

Citeşte raspunsul...
 

Supozitor cu glicerina la nou-nascut

Email Imprimare PDF

Buna ziua, am o fetita de 3 saptamani, greutate 3100g, alimentata artificial cu nan 1 si care a inceput sa aiba probleme cu scaunul in sensul ca are scaun doar stimulata cu supozitor cu glicerina. In plus cred ca au aparut si colici deoarece este foarte agitata si nu mai doarme.I-a dat infacol si babydrink insa nu mai mananca aceeasi cantitate de lapte dupa babydrink. As vrea sa va intreb ce as putea sa ii dau pentru constipatie si in plus ce cantitate de lapte praf ar trebui sa bea copilul pe zi. Am inteles ca exista o formula de calcul. Multumesc

Citeşte raspunsul...
 

Alimentatie exclusiva la san

Email Imprimare PDF

Buna seara. Am un baietel de 3 saptamani, este mancacios si nu se satura la san (cred ca laptele e putin si nu curge suficient).As dori sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari:
Daca ii dau lapte de la san (dupa ce ma mulg) si apoi ii dau lapte praf, il afecteaza? Mentionez ca are colici ingrozitoare. Trebuie sa las un timp intre a-i da lapte de la san si apoi lapte praf?
Mi s-au recomandat picaturi espumisan pentru colici. De ce nu se recomanda ceai contra colicilor? Eu ce ceaiuri as putea bea pentru a evita aparitia colicilor la bebe? Va multumesc din suflet.

Citeşte raspunsul...
 

Vaccinarea cu Prevenar 13

Email Imprimare PDF

Buna seara! Am o intrebare cu privire la administrarea vaccinului Prevenar 13.  Initial am aflat ca se administreaza la 2, 4, 6 si 11 luni. Acum, conform unor noi informatii, am inteles ca nu se mai face cel de la 6 luni, ci doar la 11 luni. Ma puteti ajuta cu o clarificare in acest sens?

Citeşte raspunsul...
 
Pagina 1 din 5
Banner


Esti aici: Home Nou-nascuti