Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Va multumesc din suflet pentru raspuns! Sa va dea Dumnezeu sanatate! O saptamana cat mai buna sa aveti!

A.M. - Bucuresti


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Temperatura optima in camera copilului

Email Imprimare PDF

Buna seara, va rog sa-mi raspundeti la o intrebare: in casa e foarte cald, temperatura ajunge la 36 grade C si umiditatea la 46% in camera unde am amenajat patutul. Cum sa fac cand voi veni acasa cu copilul, pentru ca nu pot sa scad temperatura? Nu e centrala proprie.

Ma intreb daca temperatura pe care ati mentionat-o de 36 C nu este o greseala, deoarece aceasta este o temperatura anormal de mare, atat pentru copil cat si pentru dumneavoastra. Este  recomandabil ca temperatura in camera sa fie de maxim 24 C ( de preferat 22-23C). Trebuie sa gasiti o solutie astfel ca sistemul de incalzire pe care il aveti sa va asigure temperatura optima. Spre exemplu, prima masura ar fi fost sa setati centrala pe o temperatura mai mica. Avand in vedere ca spuneti ca nu aveti centrala proprie, puteti regla temperatura inchizand partial caloriferul, aerisind periodic, etc.

 

Banner


Esti aici: Home Nou-nascuti Sfaturi nou-nascuti Temperatura optima in camera copilului