Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Va doresc sa aveti parte de aceeasi liniste pe care o avem noi ca parinti atunci cand primim raspunsurile dvs, raspunsuri care ne ajuta atat de mult!

M. - Targu-Jiu


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Supozitor cu glicerina la nou-nascut

Email Imprimare PDF

Buna ziua, am o fetita de 3 saptamani, greutate 3100g, alimentata artificial cu nan 1 si care a inceput sa aiba probleme cu scaunul in sensul ca are scaun doar stimulata cu supozitor cu glicerina. In plus cred ca au aparut si colici deoarece este foarte agitata si nu mai doarme.I-a dat infacol si babydrink insa nu mai mananca aceeasi cantitate de lapte dupa babydrink. As vrea sa va intreb ce as putea sa ii dau pentru constipatie si in plus ce cantitate de lapte praf ar trebui sa bea copilul pe zi. Am inteles ca exista o formula de calcul. Multumesc

Este preferabil sa nu folositi uzual supozitorul cu glicerina. Sunt copii care nu au scaun zilnic, fara ca aceasta sa fie o problema. Puteti lasa copilul pana la 2-3 zile fara sa utilizati supozitorul. Incercati sa obtineti scaun si cu termometrul. La nevoie puteti sa ii dati protectis pe langa infacol. Nu ii mai dati babydrink, deoarece ar putea sa manance mai putin si din acest motiv. Poate totusi mai incercati cu alaptarea, chiar daca nu aveti foarte mult lapte. Cantitatea de lapte praf la aceasta varsta si greutate, este de 8 mese a cate 60 pana la 90 ml/ masa.

 

Banner


Esti aici: Home Nou-nascuti Sfaturi nou-nascuti Supozitor cu glicerina la nou-nascut