Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Multumesc frumos pentru raspuns si pentru interesul cu care tratati intrebarile adresate. Va doresc sanatate, fericire si putere de munca!

G.C. - Blejoi


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Schimbarea laptelui praf in constipatie

Email Imprimare PDF

Am o fetita de 5 saptamani si de la varsta de 2 saptamani este constipata si plange intruna. Noi o alimentam artificial cu lapte praf Lactana. Poate sa fie de la laptele praf?  Putem sa il schimbam cu Aptamil? Noi zicem ca este constipata de la laptele praf pentru ca in rest mananca asa cum trebuie, nu avem probleme cu ea. Va multumim, si asteptam raspunsul dumneavoastra.

Inainte de a-i schimba laptele puteti incerca sa ii dati un probiotic, cum ar fi Protectis 5 pic /zi, o luna asociat cu debridat sirop (doza depinde de greutatea pe care o are, respectiv pt o greutate de 4 - 4,5 kg se recomanda 1,5 ml de 3 ori/zi). Daca se mentine constipatia si aceasta este suparatoare, puteti incerca sa schimbati treptat laptele praf (inlocuind cate o masura / zi). Va recomand Novalac anticonstipatie (adica Novalac IT).

 

Banner


Esti aici: Home Nou-nascuti Sfaturi nou-nascuti Schimbarea laptelui praf in constipatie