Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Multumesc frumos pentru raspuns si pentru interesul cu care tratati intrebarile adresate. Va doresc sanatate, fericire si putere de munca!

G.C. - Blejoi


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Diferenta intre Vigantoletten si Vigantol

Email Imprimare PDF

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti care este diferenta dintre vigantoletten 1000 sau vigantol. Majoritatea medicilor pediatri recomanda vigantol picaturi sau vit. D3 desi am inteles ca s-ar asimila mai bine vigantoletten. Este gresit sa ii administrez bebelusului vigantoletten 1000 in loc de vigantol (3picaturi)?

Si vigantolul si vitamina D3 se asimileaza bine, daca sunt administrate corect. Ele trebuiesc date copilului direct in gura si nu cu lingurita sau in biberon, putand avea astfel un control exact asupra dozei.
Puteti administra daca doriti si Vigantoletten, dar uzual tabletele de 500. Vigantoletten de 1000 (respectiv vigantol 3 picaturi) se dau numai la recomandarea medicului, daca sunt semne clinice ca este necesara o doza ceva mai mare.

 

Banner


Esti aici: Home Nou-nascuti Sfaturi nou-nascuti Diferenta intre Vigantoletten si Vigantol