Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Mii de multumiri si Dumnezeu sa va dea multa sanatate... Sunteti o binecuvantare pentru noi, mamele tinere... sunt multe intrebari in viata noastra legate de copiii nostri si ne bucuram ca putem sa beneficiem de timpul pe care ni-l acordati scriindu-ne... Ma bucur ca v-am descoperit... pacat ca sunteti prea departe, ca ori de cate ori avem o problema sa putem sa ne consultati copiii...

M.G. - Petrosani


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Test pozitiv pentru helicobacter pylori

Email Imprimare PDF

Buna ziua! Daca fetitei mele i s-a depistat helicobacter pylori in scaun trebuie sa ii dau combinatia aceea de antibiotic chiar daca ea nu prezinta nici un simptom? I s-a descoperit la niste analize de rutina pe care le facem in mod frecvent. Imi este foarte teama de efectele antibioticelor, cu atat mai mult cu cat ea nu prezinta nici un simptom. Mentionez ca are 4 ani si 15 kg. Multumesc.

Avand in vedere ca fetita nu are nicio manifestare clinica, se poate temporiza administrarea schemei pentru Helicobacter pylori. Puteti de asemenea sa ii faceti si determinare (in sange) de anticorpi antihelicobacter.

 

Banner


Esti aici: Home Prescolari (4-6 ani) Sfaturi prescolari (4-6 ani) Test pozitiv pentru helicobacter pylori