Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Va doresc sa aveti parte de aceeasi liniste pe care o avem noi ca parinti atunci cand primim raspunsurile dvs, raspunsuri care ne ajuta atat de mult!

M. - Targu-Jiu


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Analize modificate

Email Imprimare PDF

Buna ziua, am un baiat de 5 ani si 7 luni. Deoarece din august acuza dureri de burtica (asta vara a facut o enterocolita virala la mare), i-am facut analizele. Rezultatele sunt in limite normale, cu exceptia Ne 6.05 (respectiv 71.6%), LY 1.6 (respectiv  18.5%), vsh 25.6, fier 39, alfa 1 globulina% 5.0% (respectiv 0.39), alfa 2 globulina % 14.9 (respectiv 1.16) si urocultura este pozitva. Faptul ca LY  are valori atat de mici si Ne valori atat de mari ce inseamna, si ce trebuie sa fac mai departe?

Probabil ca este vorba de o infectie urinara avand in vedere ca urocultura este modificata.  Trebuie sa va adresati medicului pentru a va indica tratamentul necesar conform antibiogramei efectuate (daca urocultura a fost pozitiva, ar trebui sa stiti si ce bacterie s-a izolat si care este antibiograma).

 

Banner