Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Va doresc sa aveti parte de aceeasi liniste pe care o avem noi ca parinti atunci cand primim raspunsurile dvs, raspunsuri care ne ajuta atat de mult!

M. - Targu-Jiu


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Varicela la copilul mic

Email Imprimare PDF

Multumesc din suflet pentru raspunsurile dumneavoastra. Ne ajutati enorm de mult. As  vrea sa va intreb daca in timpul sarcinii - la saptamana 22 - am facut varicela, dar copilul s-a nascut perfect sanatos, la termen, acum avand 4 ani, atunci cand va face varicela la ce sa ma astept? I se poate declansa sindromul de varicela congenitala sau acesta se putea declansa doar la nastere? Multumesc mult.

La aceasta varsta nu se mai pune problema unei varicele congenitale. Varicela poate avea diferite forme, majoritatea formelor fiind usoare sau medii, dar pot exista si unele forme severe. In prezent exista si posibilitatea vaccinarii impotriva varicelei.

 

Banner


Esti aici: Home Prescolari (4-6 ani) Sfaturi prescolari (4-6 ani) Varicela la copilul mic