Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Va doresc sa aveti parte de aceeasi liniste pe care o avem noi ca parinti atunci cand primim raspunsurile dvs, raspunsuri care ne ajuta atat de mult!

M. - Targu-Jiu


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Aerosoli cu ventolin in bronsiolita

Email Imprimare PDF

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat legat de administrarea aerosolilor cu ventolin (0.3ml + 2 ml de ser) fara Flixotide la 15 min - fetitei mele de 4 ani i s-a recomandat sa evite cortizonul, deoarece este mai mica de inaltime (de catre medicul endocrinolog). As dori sa stiu daca este vreun pericol asupra sanatatii ei aerosolul cu ventolin administrat in brosolite de 2-3 ori pe zi, fara alt tratament. Va multumesc din suflet!

Administrarea aerosolilor cu ventolin la indicatia medicului si in dozele adecvate varstei, nu implica in general riscuri pentru copilul dumneavoastra.

 

Banner


Esti aici: Home Prescolari (4-6 ani) Sfaturi prescolari (4-6 ani) Aerosoli cu ventolin in bronsiolita