Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Multumesc frumos pentru raspuns si pentru interesul cu care tratati intrebarile adresate. Va doresc sanatate, fericire si putere de munca!

G.C. - Blejoi


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Enurezis la 7 ani

Email Imprimare PDF

Buna ziua, am si eu un baietel de 7 ani care face pisu in pat. Am incercat sa-l ajut... il trezesc in fiecare noapte sa mearga la baie, dar niciun rezultat. Ce ma sfatuiti sa fac sau la ce tip de medic sa incerc?

Este vorba de enurezis. Este important daca manifestarile sunt nou aparute sau copilul nu a avut niciodata control sfincterian in timpul somnului. In functie de acest aspect, cauzele sunt diferite. Este necesar sa ii efectuati unele investigatii. Pentru aceasta adresati-va mai intai medicului pediatru si apoi si unui medic neurolog pediatru, pentru a i se recomanda tratamentul necesar.

 

Banner


Esti aici: Home Scolari Sfaturi scolari Enurezis la 7 ani