Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Va multumesc din suflet pentru raspuns! Sa va dea Dumnezeu sanatate! O saptamana cat mai buna sa aveti!

A.M. - Bucuresti


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Comitialitate de tip absenta si ADHD

Email Imprimare PDF

Am un baietel de 6 ani si 5 luni. De la 4 ani si 6 luni am observat ca pentru cateva secunde se uita fix. Am consultat un specialist (medic neuropsihiatru pentru copii), si a fost diagnosticat cu comitialitate de tip absenta (tratament - depakine crono 300mg, rivotril 0,5mg, timp de 2 ani). De vreo jumatate de an are si ADHD (tratament - strettera). Nu mai ia in greutate (de un an si jumatate). Absente nu mai are dupa prima saptamana de tratament. O sa se faca bine vreodata? Se pot trata aceste boli? Va rog sa ma ajutati!

Exista tratament si deja il primeste copilul dumneavoastra. Se pare ca in cazul absentelor raspunsul la tratament a fost bun, dar informatii mai exacte despre prognostic va poate oferi numai medicul neuropsihiatru care are copilul in evidenta si care are la dispozitie toate informatiile medicale de care are nevoie (legat de nastere, alte boli, examen clinic, etc). Nu intotdeauna insa se poate prevedea cu exactitate ca problemele vor disparea complet. Este nevoie de monitorizare periodica.

 

Banner


Esti aici: Home Scolari Sfaturi scolari Comitialitate de tip absenta si ADHD