Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Multumesc frumos pentru raspuns si pentru interesul cu care tratati intrebarile adresate. Va doresc sanatate, fericire si putere de munca!

G.C. - Blejoi


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Afectarea biliara si kickboxing

Email Imprimare PDF

Buna seara. Am o fetita de 8 ani, care are probleme cu fierea de la 5 ani. Din luna august, anul trecut, ea practica kickboxing. Ce ma sfatuiti, s-o retrag sau s-o las in continuare la antrenamente? Va multumesc.

In principiu nu este necesar sa o retrageti, dar aceasta depinde si de diagnosticul exact pe care il are. Ar fi indicat sa cereti parerea medicului care v-a pus diagnosticul, si care are la dispozitie toate elementele - manifestari, examen clinic, investigatii....

 

Banner


Esti aici: Home Scolari Sfaturi scolari Afectarea biliara si kickboxing