Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Mii de multumiri si Dumnezeu sa va dea multa sanatate... Sunteti o binecuvantare pentru noi, mamele tinere... sunt multe intrebari in viata noastra legate de copiii nostri si ne bucuram ca putem sa beneficiem de timpul pe care ni-l acordati scriindu-ne... Ma bucur ca v-am descoperit... pacat ca sunteti prea departe, ca ori de cate ori avem o problema sa putem sa ne consultati copiii...

M.G. - Petrosani


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Alimentatia copilului suprapoderal

Email Imprimare PDF

Am un baietel de 8 ani. Are 1,32 cm si 34 de kg. Vreau un sfat, credeti ca ar trebui sa tina o  cura de slabire? Oare e prea gras? Cand a fost mic a luat si Peritol. Astept raspunsul  dumneavoastra. Va multumesc.

Trebuie sa nu ii dati excesiv alimente precum paine, biscuiti, paste, cartofi, dulciuri, sucuri din comert, etc. ce pot determina ingrasarea excesiva. Poate primi fara restrictie legume si fructe. Incurajati-l sa faca sport.

 

Banner


Esti aici: Home Scolari Sfaturi scolari Alimentatia copilului suprapoderal