Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Multumesc frumos pentru raspuns si pentru interesul cu care tratati intrebarile adresate. Va doresc sanatate, fericire si putere de munca!

G.C. - Blejoi


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Administrarea de aerosoli in pneumonie

Email Imprimare PDF

Baiatul meu de 11 ani face febra si are o tuse uscata de 4 zile, timp in care i-am dat Amoxicilina 250, Brufen si Eurespal pastile, fara niciun rezultat. Azi am mers la un pediatru care ne-a recomandat Zinnat 250, Ketof, Paduden si Isoprinosine, in urma diagnosticului de pneumonie. Am un aparat pentru aerosoli, dar nu stiu ce tratament sa-i dau pentru ca in oras doctorii nu stiu prea multe despre aparatele astea. Mentionez ca a avut o perioada de 2 ani in care facea mereu rosu in gat cu pustule albe.A luat foarte multe antibiotice si nu cred ca mai au efect, de aceea as prefera un tratament cu aerosoli.

Recomandarea aerosolilor in tratament la copii se face numai pe baza examenului clinic, in functie de ceea ce medicul constata la examinare. Daca diagnosticul este de pneumonie, tratamentul de baza este cel antibiotic, aerosolii nefiind tratamentul de prima intentie.

 

 

Banner


Esti aici: Home Scolari Sfaturi scolari Administrarea de aerosoli in pneumonie