Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Mii de multumiri si Dumnezeu sa va dea multa sanatate... Sunteti o binecuvantare pentru noi, mamele tinere... sunt multe intrebari in viata noastra legate de copiii nostri si ne bucuram ca putem sa beneficiem de timpul pe care ni-l acordati scriindu-ne... Ma bucur ca v-am descoperit... pacat ca sunteti prea departe, ca ori de cate ori avem o problema sa putem sa ne consultati copiii...

M.G. - Petrosani


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Dureri musculare

Email Imprimare PDF

Numele meu este V. Maria si am un baietel in varsta de 9 ani. Ieri am fost cu el la medicul de familie si a fost diagnosticat cu Amigdalita Acuta!
Dna Doctor i-a prescris urmatorul tratament:
- unasyn 375mg; - erdomed 300mg; - paduden 300mg; - bioparox spray
Mentionez ca in dupa-amiaza asta s-a trezit cu dureri musculare (la muschii picioarelor jos) si acum merge foarte greu,tinandu-se cu mana de pereti.
Ce se intampla? Vreunul din medicamente ii poate produce aceasta reactie? Va rog dati-mi un sfat, ce ar trebui sa fac pe viitor sa nu mai intampin aceasta problema? Astept un raspuns cat mai urgent, va rog frumos!

Manifestarile descrise nu sunt determinate de tratamentul primit. Probabil ca este vorba de o miozita. Copilul necesita neaparat internare pentru investigatii si tratament.

 

Banner


Esti aici: Home Scolari Sfaturi scolari Dureri musculare