Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Multumesc frumos pentru raspuns si pentru interesul cu care tratati intrebarile adresate. Va doresc sanatate, fericire si putere de munca!

G.C. - Blejoi


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Cresterea in inaltime

Email Imprimare PDF

Buna ziua! Am 16 ani si 1.61m inaltime. Parintii mei au 1.73m, respectiv 1.68m. Exista un tratament pentru cresterea in inaltime? Am auzit de astfel de tratamente, insa nu am gasit nimic concret pe internet. Imi puteti da mai multe informatii despre tratament?
Multumesc pentru timpul acordat. O zi buna!

Inaltimea finala este determinata de factori genetici, neputand fi modificata dupa incheierea naturala a cresterii. Totusi, cresterea poate fi influentata in mod negativ de anumiti factori, precum: alimentatia neadecvata, lipsa unui program de somn corespunzator varstei, stres, cafea, tutun, droguri, etc. Pentru a vedea daca vei mai creste, o radiografie pentru evidentierea cartilagiilor de crestere poate fi utila.

 

Banner


Esti aici: Home Scolari Sfaturi scolari Cresterea in inaltime