Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Va multumesc din suflet pentru raspuns! Sa va dea Dumnezeu sanatate! O saptamana cat mai buna sa aveti!

A.M. - Bucuresti


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Bebelusul are scaun cu dificultate

Email Imprimare PDF

Buna ziua. Bebelusul meu are o luna si jumatate si in ultima saptamana nu a facut caca decat de 2 ori, dupa ce i-am bagat supozitor (la recomandarea medicului de familie). Pana la o luna facea treaba mare chiar si dupa fiecare masa. Dar acum, a stat chiar si 3 zile fara sa aiba scaun si sunt ingrijorata. Nu vreau sa devina dependent de supozitor. Consistenta scaunului, chiar si o data la cateva zile este pastoasa, deci nu ar fi vorba de constipatie, dupa parerea mea. Mentionez ca ii dau si completare, aceeasi formula de lapte care i s-a administrat si in maternitate. Tot ceea ce ii dau este: lapte matern, formula: Nan, vitamina D - 2 picaturi pe zi si infacol (pentru colici si gaze intestinale). Nu inteleg de ce exact aceleasi lucururi pe care i le dadeam pana acum nu aveau nici o reactie de acest gen si acum au. Ce este de facut in acest caz?

Daca are scaun la 2-3 zile si daca nu-l deranjeaza (nu este agitat) si creste bine in greutate nu va faceti probleme. Pentru a avea scaun, ajutati-l si cu termometrul. Eventual puteti sa ii administrati Bifido-baby, 1 plic /zi timp de o luna.

 

Banner


Esti aici: Home Sugari (1-12 luni) Sfaturi sugari (1-12 luni) Bebelusul are scaun cu dificultate