Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Va multumesc din suflet pentru raspuns! Sa va dea Dumnezeu sanatate! O saptamana cat mai buna sa aveti!

A.M. - Bucuresti


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Copilul se ineaca cu laptele

Email Imprimare PDF

Imi spuneti, va rog, ce sa fac atunci cand bebelusul se ineaca cu lapte in timp ce suge de la biberon? Folosesc biberoane de la AVENT gama Natural - cele care imita forma sanului (tetina 0 plus). Bebelusul meu are 6 saptamani. Are de asemenea un horcait atunci cand respira dupa ce a supt din biberon. Medicul pediatru care are grija de ea a consutat-o saptamana trecuta si caile respiratorii erau libere. Va multumesc mult!

Asigurati-va in primul rand ca tehnica de alimentatie este cea corecta. Daca se ineaca, trebuie in primul rand sa il ridicati in sus si sa il bateti usor pe spate. Daca pe langa faptul ca se ineaca, copilul asociaza si varsaturi, ar fi indicat sa ii faceti unele investigatii pentru a exclude un reflux gastroesofagian, in acest caz fiind indicat un preparat de lapte indicat in reflux. Daca episoadele in care se ineaca sunt frecvente, ar fi util si un examen ORL si eventual chiar un examen neurologic.

 

Banner


Esti aici: Home Sugari (1-12 luni) Sfaturi sugari (1-12 luni) Copilul se ineaca cu laptele