Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Mii de multumiri si Dumnezeu sa va dea multa sanatate... Sunteti o binecuvantare pentru noi, mamele tinere... sunt multe intrebari in viata noastra legate de copiii nostri si ne bucuram ca putem sa beneficiem de timpul pe care ni-l acordati scriindu-ne... Ma bucur ca v-am descoperit... pacat ca sunteti prea departe, ca ori de cate ori avem o problema sa putem sa ne consultati copiii...

M.G. - Petrosani


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Trombofilie la sugar

Email Imprimare PDF

Buna ziua. as dori sa aflu parerea dvs in privinta a doua probleme: 1. Am o fetita de 3 luni si o saptamana iar ultimul control pediatric fontanela era inchisa. La nastere a avut perimetrul cranian de 34 cm. La ultimul control perimetrul cranian era de 38 cm. La recomandarea doctorului pediatru am intrrupt administrarea vit. D3. Intrebarea mea este daca ar trebui sa ma ingrijoreze faptul ca i s-a inchis fontanela? 2. Fetita are trombofilie, in situatia de fata vaccinarea ar avea efecte adverse grave asupra ei? Trebuie sa facem vaccinul de 2 luni (am amanat fiindca a avut enterocolita si anemie) dar sunt foarte sceptica. Va multumesc!

Inchiderea fontanelei este prea precoce. De asemenea, cresterea perimetrului cranian nu a fost foarte buna. Este corecta decizia de a intrerupe administrarea de vitamina D. Va recomand sa faceti copilului si un consult neurologic. Cat despre trombofilie, ar trebui sa va adresati in primul rand unui medic hematolog, pentru a vedea daca diagnosticul este real. Acesta, in functie de importanta manifestarilor clinice si a investigatiilor va poate indica sau nu, vaccinarea.

 

Banner


Esti aici: Home Sugari (1-12 luni) Sfaturi sugari (1-12 luni) Trombofilie la sugar