Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Mii de multumiri si Dumnezeu sa va dea multa sanatate... Sunteti o binecuvantare pentru noi, mamele tinere... sunt multe intrebari in viata noastra legate de copiii nostri si ne bucuram ca putem sa beneficiem de timpul pe care ni-l acordati scriindu-ne... Ma bucur ca v-am descoperit... pacat ca sunteti prea departe, ca ori de cate ori avem o problema sa putem sa ne consultati copiii...

M.G. - Petrosani


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Secretii nazale persistente

Email Imprimare PDF

Buna ziua. Am un baietel de 4 luni care, de cand avea o luna si jumatate, are niste secretii nazale abundente care nu pot fi extrase prin nas, ele scurgandu-se in gat. Am incercat sa le aspir cu ser fiziologic, dar nu am scos nimic, am facut bai de aburi, i-am pus Colargol dar si Otriven pt. sugari, situatia se amelioreaza pt. cateva zile apoi secretiile reapar. Din cauza lor, copilul nu se odihneste si are somnul foarte agitat. As dori sa va intreb ce solutii ar mai exista la aceasta problema. Va multumesc foarte mult!

Daca nu sunt alte semne asociate, puneti in continuare ser din abundenta in nas si aspirati secretiile. Faceti si un exudat nazal si un examen ORL. Din pacate, nu va pot da alte sugestii fara sa examinez copilul, si fara sa aflu daca sunt informatii care ar putea impune si efectuarea altor investigatii.

 

Banner


Esti aici: Home Sugari (1-12 luni) Sfaturi sugari (1-12 luni) Secretii nazale persistente