Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Va doresc sa aveti parte de aceeasi liniste pe care o avem noi ca parinti atunci cand primim raspunsurile dvs, raspunsuri care ne ajuta atat de mult!

M. - Targu-Jiu


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Diversificare dificila

Email Imprimare PDF

Buna ziua, am un baietel de 8 luni si ma confrunt cu o problema: nu vrea sa manance mancare solida aproape deloc. Am inceput diversificarea pe la 5 luni cu pireut de fructe sau legume, doar cate putin, cate lingurite dar nu ii place nimic. Nu vrea sa deschida gurita chiar daca am incercat cu desene animate cu jucarii, cu de toate. Are 8 kg in present. Am fost si la pediatru, dar nu are nicio problema medicala. Cum putem proceda sa vrea sa manance altceva in afara de lapte? Precizez faptul ca noaptea se trezeste o data sau de doua ori si bea am 300 ml laptic formula Milumil. Multumesc mult!

Trebuie sa aveti multa rabdare, incercati cu diferite legume/fructe, in diferite combinatii. Vedeti ce gusturi ii plac....puneti si o cantitate mica de lapte in piureul de legume. Eventual incercati sa il dati la biberon, folosind tetinele speciale. Introduceti si o masa de iaurt.... poate ii place si atunci puneti fructele in iaurt...

 

Banner


Esti aici: Home Sugari (1-12 luni) Sfaturi sugari (1-12 luni) Diversificare dificila