Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Va multumesc din suflet pentru raspuns! Sa va dea Dumnezeu sanatate! O saptamana cat mai buna sa aveti!

A.M. - Bucuresti


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Probleme la decalotare

Email Imprimare PDF

Buna ziua, am un baietel de 6 luni iar de o saptamana are pe penis, mai exact pe pielea care acopera penisul, chiar unde ar trebui sa se decaloteze (am inceput decalotarea de la cateva saptamani de viata) doua punctulete de un galben pal. Primul punctulet a aparut acum o saptamana si am sunat medicul pediatru, aceasta a spus sa ii pun baneocin crema pana cand mergem la dansa. La inceputul saptamanii am mers la dr si a spus ca e secretie care s-a strans in acel punct pentru ca nu este decalotat complet si sa ii aplic betadina local pana aceasta ii erupe. Azi cand am vrut sa ii pun betadina am vazut ca a mai aparut inca un punctulet. Acestea nu sunt rosii si nu pare sa il doara cand il decalotez. Micutul e vesel si nu are comportamentul schimbat. Ma ingrijoreaza si nu stiu unde sa merg cu el ca sa i se puna un diagnostic corect. Punctuletele sunt acum de-o parte si cealalta a atei penisului, pe pielea care acopera penisul si nu se vad decat in momentul decalotarii. Multumesc!

Nu cred ca este necesar sa faceti ceva in mod special decat ca la baie sa continuati cu blandete sa decalotati atat cat permite fara sa fortati....urmand ca dupa varsta de un an sa mergeti pt decalotare la chirurgie....daca va mai fi necesar. Ceea ce descrieti nu ridica probleme atata timp cat zona respectiva nu este si inflamata (rosie si cu secretii purulente).

 

Banner


Esti aici: Home Sugari (1-12 luni) Sfaturi sugari (1-12 luni) Probleme la decalotare