Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Va doresc sa aveti parte de aceeasi liniste pe care o avem noi ca parinti atunci cand primim raspunsurile dvs, raspunsuri care ne ajuta atat de mult!

M. - Targu-Jiu


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Ganglioni occipitali la copil

Email Imprimare PDF

Buna ziua! As avea nevoie de o informatie pt linistea mea: am un bebe de 3 luni, si la 2 luni a facut bronsolita. I-a trecut dupa 5 zile de aerosol cu ventolin si trei zile de nurofen sirop. Cand am mers la medic, mi s-a spus ca avea si ganglionii de la ceafa inflamati, semn ca a luat contact cu ceva virus. Intrebarea mea este urmatoarea: acei ganglioni sunt prezenti tot timpul acolo sau dispar? Inca ii simt ca sunt prezenti, nu sunt mari, doar ca o bobita de mazare, dar sunt tare nelinistita. Bebe e ok, nu e racit, i-am facut vaccinul, papa bine. Va multumesc!

Ganglionii nu dispar.....ei exista in mod normal, iar la copii se pot simti mai ales daca copilul este mai slabut, sau a avut o viroza recenta. Probabil ca nu este o problema daca sunt mici, daca tegumentul este normal colorat si daca nu sunt durerosi, copilul fiind in rest bine.

 

Banner


Esti aici: Home Sugari (1-12 luni) Sfaturi sugari (1-12 luni) Ganglioni occipitali la copil