Doctor Pediatru .ro Sfaturi utile copii. Consultatii la domiciliu

Mii de multumiri si Dumnezeu sa va dea multa sanatate... Sunteti o binecuvantare pentru noi, mamele tinere... sunt multe intrebari in viata noastra legate de copiii nostri si ne bucuram ca putem sa beneficiem de timpul pe care ni-l acordati scriindu-ne... Ma bucur ca v-am descoperit... pacat ca sunteti prea departe, ca ori de cate ori avem o problema sa putem sa ne consultati copiii...

M.G. - Petrosani


Sondaj

Care este in opinia dvs. cel mai important atu pe care trebuie sa il aiba un medic pediatru bun?
 
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii lor. Aflati mai multe... [ x ]

Vă răspunde Dr. Mirela Covãcescu
Medic Primar Pediatru, Doctor în Ştiinţe Medicale
Şef de Lucrări, Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila, Bucuresti

  • Vă împărtăşesc cu multă bucurie din experienţa mea ca medic şi ca mamă în tratarea şi îngrijirea copiilor. Puteţi pune întrebări completând formularul online şi vă voi răspunde cu plăcere în paginile acestui site la toate problemele pe care le aveţi legate de sănătatea copiilor dvs.

  • Pentru consultatii pediatrice la domiciliu in Bucuresti prin Pediamed Consult (www.Pediamed.ro)
    ma puteti contacta la telefon 0755.650.027 (Luni-Vineri: 08-20)

Dureri abdominale la sugar

Email Imprimare PDF

Bebe meu are 8 luni si ma ingrijoreaza durerile lui de burtica, faptul ca are foare multe gaze si plange foarte tare cand trebuie sa le dea. Se strange cu piciorusele, apoi se da pe spate si uneori il doare asa tare ca tipa. I-am facut colposcopia, dar a iesit bine. Nu stiu ce sa mai fac, plange si zi si noapte. Ajutati-ma, va rog. Multumesc anticipat.

Daca durerile abdominale sunt persistente, trebuiesc efectuate investigatii pentru a depista care este cauza, acestea putand fi multiple. Inteleg ca ati efectuat ceva investigatii (inclusiv colonoscopie), dar nu stiu daca acestea au vizat si un posibil sindrom de malabsorbtie, inclusiv celiachia. Nu va pot da un raspuns exact fara sa vad copilul si fara sa stiu ce investigatii a facut.

 

Banner


Esti aici: Home Sugari (1-12 luni) Sfaturi sugari (1-12 luni) Dureri abdominale la sugar